Anyaként az élet

Anyaként az élet

Testvérek - Egy szobában vagy külön?

2023. március 16. - kissvinczelaura

Szia kedves Olvasó!
Ma ismét két bejegyzéssel érkezem, mivel a tegnapi elmaradt. Elég pörgős napunk volt, este örültem, ha végre ágyba kerültem. :D

A tegnapi nap témája arról fog szólni, hogy a testvéreket egy szobába rakjuk- e avagy külön. Remélem hasznos lesz számodra.

Minden szülőben felvetődik a kérdés amikor kistesó érkezik, vagy épp már megszületett, hogy egy szobába vagy inkább külön tegye a testvéreket.
Több dologtól is függhet, hogy mi a jó döntés!

A ház adta lehetőségek- Rengeteg család lakik egy szobás lakásban szűkös körülmények között. Az ilyen helyeken egy babával sem lehet egyszerű, nem hogy kettővel. Amikor a kistesó érkezését tervezzük, jó ha figyelembe vesszük, hogy lesz- e helye. Tudjuk- e majd egy csendes helyen altatni, marad- e tere játszani neki is.

Az egy szobában való altatás- Minden baba más. Lehet, hogy az elsőszülött egy nagyon nyugodt, egész éjjel alvós kisbaba volt, de a második lehet teljesen az ellentettje is. Sajnos komoly problémákat okozhat, ha valaki folyton éjszakázik, ezzel ébren tartva az egész családot.

Mások véleménye- Nagyon fontos, hogy Ti magatok döntsétek el, szerintetek mi a helyes. Ahogy másban, úgy ebben sem szerencsés más véleményére hallgatni, ugyanis ahány ház annyi szokás. Minden háztartásban egészen más szokások vannak. 

Számít, hogy milyen neműek?- Valószínű igen, hisz egy kislányt nem teszünk be egy kék színű fiú birodalomba, ahogy a kisfiút sem rakjuk a rózsaszín hercegnős szobába a barbie babák közé. Fontos szempont, hogy megtaláljuk a közös stílust. Mindkét gyereknek szüksége van a saját kis birodalomra.

Nálunk a kistesó miután már átalussza az éjszakát utána "költözik" Bendegúz mellé. Addig velünk lesz egy szobában külön kiságyban, hisz egyikünk sem szeretné, hogy Bendegúz megszokott napirendje felboruljon.

Remélem tudtam segíteni ezzel a blog poszttal is. Hamarosan érkezem a mai bejegyzéssel is.

Legyen csodás napod!
Laura.

A bejegyzés trackback címe:

https://kissvinczelaura.blog.hu/api/trackback/id/tr8218073018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása