Anyaként az élet

Anyaként az élet

Első napok a babával

2023. március 06. - kissvinczelaura

Szia kedves olvasó!

A mai bejegyzésemben az első napok tapasztalatait fogom megosztani Veled!
Tarts Velem!

Szülés után Mi 5 napot töltöttünk kórházban, mivel a 4. napon kisfiam kicsit besárgult, így kékfényre volt szüksége 1 éjszakára.

Az 5. nap kora reggel már nagy izgalomban vártam a vizsgálatokat, hogy azt mondják minden rendben mehetünk haza...így is lett, délelőtt jött is értünk az újdonsült apuka, és végre hazatértünk együtt hárman.

Az első napok/hetek sokkal jobban teltek, mint amire számítottunk. Bendegúz hihetetlen nyugodt kisbaba volt, csak evett és aludt (amíg nem lett hasfájós), Mi pedig reggeltől estig gyönyörködtünk benne. Ahhoz képest, hogy első babaként érkezett hozzánk, nagyon hamar össze szoktunk és szinte úgy viselkedtünk apával, mintha már lett volna dolgunk kisbabával.

Az időjárással is szerencsénk volt, mivel nem volt nagyon hideg/szeles az idő, így a 2. otthontöltött nap után már levegőztünk is egyet, de az első "nagy" sétánkra 1 hét után került sor.

A szoptatás nem volt zökkenőmentes, ugyanis kisfiam cicin mindig elaludt, ezért úgy kellett fejnem, majd 4-5 hét elteltével el is ment a tejem, így onnantól kezdve tápszerre (Beba HA Expert Pro Sensiduo) kellett átállnunk. Na, onnantól kezdődtek a problémák, ugyanis időközben Bendi hasfájós lett. Ez volt az egyetlen dolog, amire nem készültünk fel...meg is viselt Minket rendesen, de legfőképp engem.
Nagyon rossz volt szenvedni látni úgy, hogy nem tudtunk rajta segíteni. de szerencsére ez az időszak "csak" 1,5 hónapig tartott.

Hasfájás ellen sokmindent kipróbáltunk...Infacool, Espumisan, BioGaya, Szélcső, Megyymag párna. 
Nem tudjuk melyik volt a nyerő, de egyik napról a másikra elmúlt a szenvedés.

Ennyi lett volna a mai téma, remélem segítségedre lesz majd a posztom.

További csodás Szombatot!
Laura.

A bejegyzés trackback címe:

https://kissvinczelaura.blog.hu/api/trackback/id/tr418063880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása